Završeno osposobljavanje za cvjećare-aranžere

Nakon mjesec dana nastave, što teorijske što praktične, 15 polaznika programa osposobljavanja za cvjećara-aranžera primilo je svoja uvjerenja o završetku osposobljavanja. 

Krajem srpnja, točnije 29. srpnja, sudionici su pisali završni ispit iz teorije osnova cvjećarstva te su isti svi uspjeli položiti. Dva dana kasnije, u srijedu 31.srpnja, održana je i dodjela diploma i zahvalnica našim polaznicima. U prostorijama Pučkog otvorenog učilišta diplome su polaznicima uručili voditeljica projekta Korak naprijed Đurđa Adlešič te ravnateljica POU Bjelovar Zvjezdana Galkowski.

Prvi je ovo put da se u Bjelovaru provodi ovakva vrsta stručnog osposobljavanja za cvjećare-aranžere, a Pučko otvoreno učilište dobilo je priliku biti izvoditelj programa koji je odobren i certificiran od strane Ministarstva znanosti i obrazovanja. Situacija na tržištu rada pokazuje kako ovog kadra nedostaje, što pokazuje i činjenica da su neki od polaznika dobili priliku za zapošljavanje, a mi se nadamo da će i ostali polaznici pronaći svoje radno mjesto pod suncem (ili u plasteniku 🙂 ). Sretno im!

Objave u medijima:

Bjelovar info

Bjelovar live

U nastavku slijedi galerija slika s dodjele diploma.

2019_bjelovar_info_grad_zupanija_1392019_bjelovar_info_grad_zupanija_1012019_bjelovar_info_grad_zupanija_1062019_bjelovar_info_grad_zupanija_1162019_bjelovar_info_grad_zupanija_88cofcofcofcof