Aktivnosti Zadruge u rujnu

Socijalna zadruga Pružimo ruke sudionik je mnogih događanja tijekom mjeseca rujna. Mjesec je započeo tradicionalnim sudjelovanjem na Jesenskom međunarodnom bjelovarskom sajmu na kojemu smo od 6. do 8. rujna izlagali i prodavali rukotvorine naših članica.

sdrfoto: vlastita arhiva

Tjedan dana kasnije, 14. rujna, predstavnice Zadruge bile su gošće projekta Ženska perspektiva (više o samom projektu pogledajte ovdje).  U sklopu navedenog projekta njegovi sudionici posjetili su Romsku kuću u selu Maglenča nedaleko od Bjelovara gdje su imali prigodan program čiji je cilj razmjena iskustava poduzetnica.

sdr

foto: vlastita arhiva

Ovog tjedna, točnije u utorak 24. rujna, zajedno sa partnerima projekta službeno smo nazočili otvorenju igraonice za djecu u Zrinskom Topolovcu. Projekt sufinancira INA čiji su predstavnici uveličali ovo otvorenje, uz naravno predstavnike općine, pedagoge te djecu polaznike i njihove roditelje. Cilj ovog projekta je potaknuti razvoj djece predškolske dobi te omogućiti im bolju pripremu za polazak u školu posebice u slabije razvijenoj sredini kao što je Zrinski Topolovac. Ovo je već 4. godina za redom kako se održavaju igraonice na zadovoljstvo malih polaznika i njihovih roditelja.

Za kraj rujna Zadruga će prodavati svoje proizvode na bjelovarskom korzu povodom Dana Grada Bjelovara.

U nastavku nekoliko fotografija sa otvorenja igraonice.24.09.2019., Zrinski Topolovac - INA je vrijednom donacijom u suradnji sa socijalnom Udrugom Pruzimo ruke uredila djecju igraonicu u zgradi Opcine Zrinski Topolovac.  Photo:Damir Spehar/PIXSELL

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

24.09.2019., Zrinski Topolovac - INA je vrijednom donacijom u suradnji sa socijalnom Udrugom Pruzimo ruke uredila djecju igraonicu u zgradi Opcine Zrinski Topolovac.  Photo:Damir Spehar/PIXSELL24.09.2019., Zrinski Topolovac - INA je vrijednom donacijom u suradnji sa socijalnom Udrugom Pruzimo ruke uredila djecju igraonicu u zgradi Opcine Zrinski Topolovac.  Photo:Damir Spehar/PIXSELL24.09.2019., Zrinski Topolovac - INA je vrijednom donacijom u suradnji sa socijalnom Udrugom Pruzimo ruke uredila djecju igraonicu u zgradi Opcine Zrinski Topolovac.  Photo:Damir Spehar/PIXSELL24.09.2019., Zrinski Topolovac - INA je vrijednom donacijom u suradnji sa socijalnom Udrugom Pruzimo ruke uredila djecju igraonicu u zgradi Opcine Zrinski Topolovac.  Photo:Damir Spehar/PIXSELL

 

 

 

foto: Damir Špehar/PIXSELL